Nyhetsbrev
Kontakt
Shangri La
Kvarngatan 24A
Box 191
68630 Sunne
Sverige

www.shangrila.nu
0565-711322

Sagan om oss...
Shangri La var enligt sagan en vacker dal där man aldrig åldrades. Man förblev evigt vacker och evigt ung. Vandrade man till denna underbara oas försvann alla rynkor och volanger.
Butiken Shangri La är vår egen lilla oas där Du, gammal som ung, kan hitta något som Du kan vara evigt vacker i. 
Vi kan inte lova att trolla bort eventuella rynkor, däremot ger vi Dig ett löfte om att Du med underkläder från Shangri La kan bära underverk som både är funktionella och vackra att se på.


Vår butik hittar Du i Sagolika Sunne, i hjärtat av Värmland. På våra 200 kvadrat erbjuder vi Dig läckra underkläder från minsta till största storlek. 
I huvudsak koncentrerar vi oss på de större kurvorna då vi upptäckt att det inte är så lätt för dem att hitta något läckert med bra passform.

I vårt sortiment hittar Du kupor från A upp till J.
Eftersom alla kvinnor är olika skapta försöker vi ha massor av olika BH-modeller i varje storlek så att alla ska hitta något de gillar.

Förutom underkläder och bad till de allra kurvigaste Damerna har vi även ett flertal modeller, färger och storlekar för bröstopererade. 


Vi har dessutom ett bra sortiment av härliga morrisar, tofflor och gosiga sockor. 


Självklart har vi inte glömt bort Er killar. Även Ni förtjänar att ha något snyggt under. Till Er har vi allt från string till långkalsong. Herrarna hittar även shorts & badbyxor.
Är Herrarna däremot bara med som sällskap har vi ett mysigt väntrum där vi bjuder på massage och ett urval tidningar att fördriva tiden med.

Vid Modegalan år 2010 blev vi tilldelade det prestigefyllda priset "Årets underklädesbutik i Sverige" av branchtidningen Habit. Priset delades ut i Blå Hallen, Stockholms Stadshus. Motiveringen löd: "Med nytänkande marknadsföring nyttjas närheten till konferenshotellen till fullo. Ett omsorgsfullt inköpsarbete bäddar för god lönsamhet i ett sortiment för alla storlekar och kurvor. Lägg till lockande skyltningar och personal som ger varje kund ett positivt minne av sitt besök, så har vi Årets underklädesbutik 2010".

Vi värdesätter hög kvalitet och försöker göra det där lilla extra för att Du ska känna att Du fått förstaklassig service av oss.
Då vi har massor av olika märken kan vi inte på långa vägar få plats med allt vi har att erbjuda i butiken i vår webshop.

Saknar Du något i vårt sortiment får Du gärna kontakta oss så ska vi försöka
göra underverk för Dig.


Är Du medlem i vår kundklubb har vi Dina storlekar och köp registrerade hos oss och Du kan även skriva upp Din personliga önskelista.


Med erfarenhet sedan 1988, då butiken öppnades, hoppas vi veta tillräckligt
mycket om underbara ting för att vi ska kunna hjälpa Dig hitta något Du blir
nöjd med.Varmt Välkommen till butiken med personlig service!

 Ylva Stiernelöf

Kicki, Marlene, Ida, Sofia