Om oss

Shangri La var enligt sagan en magisk dal där man aldrig åldrades, utan förblev evigt vacker och ung. I Sunne finns vår egen lilla oas där Du, gammal som ung, kan hitta något som gör Dig evigt vacker. Vi kan inte lova att alla Dina rynkor trollas bort, däremot garanteras läckra och funktionella under för alla våra kunder!

Butiken har gått från att vara en liten boutique till att vara en modern butik på 200m² som Du hittar i sagolikasunne.se/sv/gora/shopping, i hjärtat av Värmland. Här finner Du ett stort urval av bh:ar från A till J-kupa i alla färger och modeller, med målet att det ska finnas något för alla, oavsett storlek! Förutom bh:ar erbjuder vi också kallingar till herrarna, mysiga morrisar och nattplagg samt ett stort badsortiment, året om! På Shangri La står service till kunden i fokus, där vi i personalen servar Dig med det som Du vill prova, och där väntande sällskap under tiden kan slå sig ner en stund i butikens massagefåtölj.

Vi värdesätter hög kvalitet och ger alltid det lilla extra för att Din serviceupplevelse ska vara förstklassig! Som medlem i vår kundklubb har vi även Dina storlekar och köp registrerade hos oss, vilket underlättar framtida besök och inte minst presentköp från Dina nära och kära! 

Vid Modegalan år 2010 blev vi tilldelade det prestigefyllda priset "Årets underklädesbutik i Sverige" av branschtidningen Habit. Priset delades ut i Blå Hallen, Stockholms Stadshus. Motiveringen löd: "Med nytänkande marknadsföring nyttjas närheten till konferenshotellen till fullo. Ett omsorgsfullt inköpsarbete bäddar för god lönsamhet i ett sortiment för alla storlekar och kurvor. Lägg till lockande skyltningar och personal som ger varje kund ett positivt minne av sitt besök, så har vi Årets underklädesbutik 2010".

Med erfarenhet sedan 1988, då butiken öppnades, hoppas vi veta tillräckligt mycket om underbara ting för att vi ska kunna hjälpa Dig hitta något Du blir nöjd med.


Varmt Välkommen till butiken med personlig service!

Ylva Stiernelöf

Kicki, Kristin, May-Britt, Märtha, Sofia, Marlene