Om oss

SAGAN OM SHANGRI LA...

Shangri La var enligt sagan en dal där man aldrig åldrades utan förblev evigt vacker och ung. Vandrade man till denna underbara oas försvann alla rynkor. 

Butiken Shangri La i Sunne är den lilla oas, där ung som äldre kan finna något att känna sig evigt vacker i. Rynkor trollar vi inte bort, men med underkläder från Shangri La får man både bekvämlighet och elegans.

Ylva Stiernelöf startade Shangri La 1988 och namnet hade etsat sig fast i hennes minne sedan hon i 10-årsåldern sett en film från sagans Shangri La.

Butiken, som har en känsla av lyx och lugn harmoni över sig, har utökats i flera omgångar och är nu en butik på över 200 kvm med egen webbshop.

Damunderkläderna är alltifrån romantiskt sensuella till mer vardagliga och neutrala i kupstorlekar från A-O. Här finns även bh:ar och badkläder med ficka för Dig med protes. 

På den 70 kvm stora badavdelningen finns ett brett sortiment för både damer och herrar - året runt.

– Hos oss står professionell service alltid i fokus och kunden ska aldrig behöva lämna butiken utan att vi hjälpt till att prova fram den rätta storleken. Om väntan för medföljande sällskap känns lång finns en skön massagestol att koppla av i. 

Vid modegalan i Blå Hallen, Stockholm, 2010 utsågs Shangri La till "ÅRETS UNDERKLÄDESBUTIK I SVERIGE". Ett prestigefyllt pris som vi känner oss väldigt hedrade av att ha fått.

Varmt Välkommen till oss!